Uslovi korišćenja

Saglasnost sa Uslovima korišćenja

Korišćenjem sajta www.easybox.rs (u daljem tekstu “Sajt”) slažete se i prihvatate određene uslove i pravila korišćenja (u daljem tekstu “Uslovi korišćenja”) koji su navedeni u daljem tekstu.

Kopirajt

Sajt i njegov sadržaj , vlasništvo su preduzeća EasyBox Delivery doo.(u daljem tekstu “EasyBox Delivery”) Sav softver korišćen na sajtu je ekskluzivno projektovan i razvijen za potrebe Sajta i zaštićen je zakonima koji regulišu tu oblast. Sadržaj i softver na sajtu mogu se koristiti samo u lične svrhe, za poručivanje putem Sajta. Izričito nije dozvoljeno korišćenje Sajta radi prodaje proizvoda ili usluga ili za povećanje posećenosti bilo kog drugog sajta u komercijalne svrhe, kao ni preuzimanje rezultata pretraživanja Sajta, njihovo preoblikovanje i objavljivanje na drugim sajtovima. Ukoliko želite da Sajt upotrebite u komercijalne svrhe ili na drugačiji način nego što je ovde opisano, obratite nam se elektronskom poštom, na adresu: info@easybox.rs.

Zaštićeno ime

EasyBox je zaštićeno trgovačko ime Sajta i vlasništvo je preduzeća EasyBox Delivery. Svi žigovi, logotipi, sadržaj (uključujući i strukturu našeg sajta i raspored), grafika, slika, fotografija, animacija, video, tekst i softver koji se koristi na ovom Sajtu su naša intelektualna svojina ili od naših dobavljača, partnera ili drugih korisnika. Samo za Vašu ličnu upotrebu, možete pogledati taj materijal na ekranu i štampati jednu kopiju. Nije dozvoljeno drugačije korišćenje, preuzimanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, prodavanje, distribuiranje, takvog materijala bez našeg specifičnog pismenog odobrenja.
Zabranjeno je korišćenje ovog imena ili znaka od strane bilo kog servisa, proizvoda ili usluge koja nema veze sa Sajtom i preduzećem EasyBox Delivery. Zabranjeno je i korišćenje imena i znakova koji svojom sličnošću sa imenom i znakom easybox.rs mogu dovesti u zabludu korisnike i treća lica da bilo koji servis, proizvod ili usluga imaju veze sa Sajtom ili preduzećem EasyBox Delivery.

Utisci, fotografije i izjave na sajtu

Postavljanjem sadržaja na našem Sajtu ili na našim stranicama na društvenim mrežama (Facebook, Twiter, Instagram, You tube), Vi dajete saglasnost da EasyBox Delivery može da koristi, reprodukuje, modifikuje, prilagođava, objavljuje i javno prikazuje vaš korisnički sadržaj, u celosti ili delimično.
Razumete i prihvatate da ste vi odgovorni za bilo koji korisnički sadržaj koji objavljujete na Sajtu, kao i da vi imate punu odgovornost za taj sadržaj i korišćenje, uključujući njegovu zakonitost, pouzdanost, tačnost i podesnost. Mi nismo odgovorni bilo kojoj trećoj strani za sadržaj ili tačnost bilo kog korisničkog sadržaja objavljenog od strane Vas ili bilo kog drugog korisnika Sajta. Razumete i prihvatate da korisnički sadržaj koji delite sa trećom stranom preko Sajta ili društvenih platformi, će moći da vide drugi u skladu sa podešavanjima privatnosti koje ste naveli.

Obaveštenja e-poštom

EasyBox Delivery zadržava pravo da Vas kontaktira elektronskom poštom u smislu obaveštavanja o statusu vaših porudžbina i povremenih novosti i promocija. Ukoliko ne želite da ih primate, možete se odjaviti klikom na link za odjavu sa liste newsletter-a.

Dostupnost servisa

Poručivanjem proizvoda putem našeg Sajta, vi garantujete da imate najmanje 18 godina. Sajt, i ponude namenjeni su za upotrebu od strane korisnika u Republici Srbiji.
EasyBox Delivery trenutno isporučuje svoje pakete samo na teritoriji grada Beograda (dostupnost opština istaknuta je u odeljku “ INFORMACIJE O DOSTAVI”).

Zloupotreba Servisa

EasyBox Delivery zadržava pravo da uskrati korišćenje Sajta korisnicima za koje utvrdi da ga zloupotrebljavaju. Ukoliko se korisnici lažno predstavljaju, šalju lažne porudžbine i slično, EasyBox Delivery ima pravo da takve korisnike spreči da dalje koriste Sajt. Ukoliko želite da prijavite slično ponašanje korisnika, i time unapredite poslovanje Sajta molimo Vas da nam se obratite na adresu info@easybox.rs.

Poricanje garancija

EasyBox Delivery Vam obezbeđuje Sajt 'onakav kakav je', bez ikakvih garancija u bilo kom smislu.
Vi prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke nastale usled korišćenja ili nemogućnosti korišćenja Sajta. EasyBox Delivery se izričito odriče svih izraženih, podrazumevanih ili propisanih garancija. EasyBox Delivery ne garantuje da će Sajt ispuniti Vaše zahteve ni da će rad Sajta biti bez prekida i bez grešaka.

Ograničenje odgovornosti

Vi shvatate i prihvatate da Sajt može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da korišćenje Sajta može rezultirati u nepredviđenoj šteti ili gubitku, uključujući, ali ne i ograničeno na, neočekivani rezultat ili gubitak podataka. EasyBox Delivery ni pod kojim okolnostima neće biti odgovoran za bilo kakve nastale štete (uključujući, ali ne i ograničeno na, specijalne, nenamerne ili namerne štete, gubitak profita ili gubitak podataka, bez obzira na predvidljivost takvih šteta) proistekle iz ili povezane sa korišćenjem ili performansama Sajta ili bilo kakvim materijalima ili servisima koje Vam Sajt nudi. Ograničenje odgovornosti se primenjuje u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, saveta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću linkova ili reklama na Sajtu. Ni pod kojim uslovima EasyBox Delivery nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada Sajta, prouzrokovano direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne i ograničeno na, problemi u funkcionisanju interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili mreže ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, bolesti zaposlenih, nesaradnja trećih lica, sve vrste društvenih previranja, naredbe domaćih i međunarodnih sudova.

Dostava

Dostava EasyBox paketa obavlja se svake nedelje u istim terminima – ponedeljak i četvrtak u periodu od 17h-21h.
Prilikom poručivanja vašeg paketa, birate termin za dostavu.
Vaša hrana dolazi sigurna i sveža zahvaljujući rashladnim elementima u kutiji.
Plaćanje se vrši pouzećem, gotovinom.

Pravilno rukovanje EasyBox paketima

Pošto namirnice stižu u kutijama, čuvanje pojedinih namirnica (npr. mlečni proizvodi, meso) u frižideru je IZUZETNO VAŽNO. Zato je veoma važno da u vreme dostave paketa primalac ima pristup frižideru.
Imajte na umu da naši vozači imaju uputstva da kutije nikada ne ostavljaju bez nadzora. Ukoliko niko nije u mogućnosti da preuzme porudžbinu pokušaćemo da obavimo dostavu još jednom u okviru predviđenog termina, u suprotnom porudžbina se vraća do nas i ponovo isporučuje na trošak klijenta.
Ako zamolite komšiju, prijatelja ili nekog drugog da primi porudžbinu u Vaše ime, na Vama je da ih obavestite da su u pitanju sveže namirnice koje bi trebalo da se čuvaju u frižideru. Nakon isporuke, EasyBox Delivery nije odgovoran za proizvode koji se pokvare usled neodgovarajućeg načina čuvanja. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa isporukom, molimo Vas da nas odmah kontaktirate. Najsigurniji način je putem email-a info@easybox.rs.
Ukoliko niste zadovoljni isporukom, kontaktirajte nas putem mail-a info@easybox.rs. Naš korisnički tim će pokušati da utvrdi kako može da u budućnosti spreči slična nezadovoljstva.

Odricanje

Vi ste isključivo odgovorni i preuzimate sav rizik vezano za pravilnu i sigurnu pripremu (uključujući skladištenje, pranje i kuvanje), korišćenje i potrošnju sadržaja EasyBox kutije.

INFORMACIJE O ALERGENIMA

Imajte na umu da se osam vodećih alergena (pšenica, jaja, soja, mleko, jezgrasto voće, kikiriki, riba i školjke) pakuju i skladište u EasyBox objektu i objektima naših dobavljača. Mi uvek vodimo računa da su sve naše namirnice pripremljene bezbedno. Imajte na umu, međutim, da se EasyBox paketi pakuju na istom mestu tako da postoji mogućnosti da se neki od alergena može javiti u tragovima. Pored toga, postoji mogućnost da prilikom dostave sastojci iz jednog obroka koji sadrže alergene mogu doći u kontakt sa sastojcima iz drugog obroka u toku transporta do naših kupaca.
Kao rezultat toga, ne preporučujemo vam da naručite EasyBox ako imate ozbiljne alergije na hranu.
Takođe, od Vas se očekuje da ste upoznati o alergijima na hranu koje imate i Vaša je odgovornost da proverite proizvode i njihov sadržaj pre rukovanja, pripreme ili konzumiranja takvih proizvoda. EasyBox Delivery ne garantuje da su nutritivni sastojci, alergeni, i druge informacije o proizvodima na našem Sajtu tačne ili potpune.Te informacije su podložne promenama od strane proizvođača proizvoda ili dobavljača. Preporučujemo da se ne oslanjate isključivo na informacije predstavljene na našim stranicama i da se konsultujete sa deklaracijama na proizvodima.

ZAMENA SASTOJAKA U EASYBOX PAKETU

S obzirom na kvarljivu prirodu pojedinih sastojaka, tržišnim uslovima i snabdevanja proizvoda koja su izvan naše kontrole, mi zadržavamo pravo da prilagodimo količinu bilo kojih sastojaka u EasyBox paketu, da izbacimo korišćenje bilo kog sastojka ili proizvoda, ili da zamenimo bilo koji sastojak , sve bez najave. Uvek ulažemo sve napore da osiguramo da dobijete najkvalitetnije namirnice, pa se ovakve promene mogu povremeno pojaviti. Osim toga, imajte na umu da će ponekad, EasyBox uključivati proizvode naših partnera u našim paketima, koje mogu da sadrže neke ili sve od 8 glavnih alergena (pored ostalih sastojaka).

Promene Uslova korišćenja

EasyBox Delivery zadržava pravo da iz bilo kog razloga i bez najave promeni ili dopuni Uslove korišćenja s vremena na vreme, da promeni cenovnik i da promeni Sajt u bilo kom trenutku, uključujući i pravo da prekine , sa ili bez najave, bez odgovornosti prema Vama ili bilo kom trećem licu. Sve takve promene će biti objavljene na Sajtu i sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na Sajtu. Vi se obavezujete da povremeno posetite odeljak Uslovi korišćenja, kako biste se blagovremeno upoznali sa eventualnim promenama.
Korišćenjem Sajta po objavljivanju promena u uslovima korišćenja, vi se slažete i prihvatate sve promene.

Ostalo

Ovi Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između Vas i EasyBox Delivery i zamenjuju sve prethodne, pisane ili usmene dogovore, razgovore ili ugovore koji ovde nisu posebno pomenuti.
Bilo kakva odstupanja od odredaba ugovora će imati dejstvo samo ukoliko su načinjena pismeno od strane EasyBox Delivery.
Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim navedenim uslovom ili pravilom, molimo Vas da više ne koristite Sajt.

Ugasi prozorX

Obaveštenje

Privremeni prekid rada

Poštovani kupci,

Zbog trenutne situacije, EasyBox neće raditi do daljeg.

Hvala na razumevanju.