Privatnost

Prikupljanje informacija

EasyBox Delivery doo (u daljem tekstu EasyBox Delivery), prikuplja i obrađuje podatke o korisnicima sajta www.easybox.rs (u daljem tekstu “Sajt”). Informacije o korisnicima se prikupljaju samo u meri u kojoj je neophodno da bi se porudžbina putem Sajta uspešno obavila. Prikupljaju se samo informacije koje sami korisnici ostave, kao i Vaš IP.

"Kolačići"

Prilikom Vaše prve posete, kao i tokom svake sledeće, Sajt na vaš računar šalje tzv. kolačiće (eng. cookies). To su mali tekstualni fajlovi smešteni u vašem internet čitaču (npr. Google Chrome, Mozilla Firefox i slično). Oni sadrže samo podatke kojima se identifikujete kao jedinstveni korisnik sesije, i koriste se isključivo za unapređenje rada Sajta. Ukoliko vaš čitač nije podešen za prihvatanje "kolačića", možete ga podesiti da ih prihvata, odbija ili obaveštava o slanju svakog "kolačića".

Deljenje informacija

Lični podaci koje ostavljate su neophodni za isporuku paketa (ime, adresa, broj telefona, email). Nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju se trećim licima u bilo koje svrhe.

Praćenje reklama i privatnost

Ovaj Sajt može koristiti Display Advertising i Remarketing sa servisom Google Analytics za onlajn reklamiranje, tako da treće partnerske strane, uključujući Google, prikazuju ciljane reklame ovoga sajta na raznim drugim sajtovima. Mi, partneri treće strane i Google, koristimo kolačiće (first-party and third-party cookies) zajedno da informišemo, optimizujemo i serviramo reklame na osnovu nečijih ranijih poseta ovome sajtu. Posetioci ovoga sajta mogu se isključiti iz Google Analytics for Display Advertising i samostalno podesiti Google Display Network reklame koristeći Ads Preferences Manager.

Komunikacija sa korisnicima

Vaš broj telefona ili e-mail može biti upotrebljen radi obaveštavanja o statusu vaše porudžbine ili iznenadnom otkazivanju ukoliko to bude potrebno. EasyBox Delivery, vlasnik Sajta, zadržava pravo da korisnike Sajta povremeno elektronskom poštom obaveštava o novim uslugama ili proizvodima.

Promene stava o privatnosti

Ukoliko dođe do promene našeg Stava o privatnosti, promene će biti objavljene u ovom odeljku na Sajtu. Sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju. Ukoliko su vam ovakve informacije bitne, redovno proveravajte ovaj odeljak našeg Sajta. Korišćenjem Sajta po objavljivanju promena u Stavu o privatnosti, Vi se slažete sa svim promenama i prihvatate ih u celosti.

Prihvatanje Stava o privatnosti

Korišćenjem Sajta ili bilo kog njegovog servisa vi izražavate svoju saglasnost sa stavovima o privatnosti izraženim i objavljenim na Sajtu na strani “Privatnost”. Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu info@easybox.rs.

Ugasi prozorX

Obaveštenje

Privremeni prekid rada

Poštovani kupci,

Zbog trenutne situacije, EasyBox neće raditi do daljeg.

Hvala na razumevanju.