O NAMA

PRIPREMAJTE SAVRŠENE OBROKE U SVOM DOMU

Easybox - O nama

Da li vam je planiranje obroka, kupovina namirnica postala naporna, čekanje u redovima gubljenje vremena? U proseku, četvoročlana porodica potroši 90 minuta na nedeljnu kupovinu.

Želimo da imate više vremena: Vremena za Vašu decu, Vašu porodicu i prijatelje, više vremena za odmor. Zato EasyBox sve ovo obavlja za vas: kreiramo ukusne recepte, obavljamo kupovinu i dostavljamo sve potrebne sveže namirnice, na Vašu adresu!

Želimo da Vam olakšamo da kuvate ukusne, hranljive obroke u svom domu. Bilo da ste iskusan kuvar kome nedostaje vremena ili početnik koji želi da nauči, EasyBox Vam dostavlja recepte i sveže, sezonske namirnice u tačno određenim količinama potrebnim za recept. I kada kažemo sve, mislimo baš sve: voće, povrće, mlečni proizvodi, tačne količine začina, jedino što treba da imate u svom domu je ulje, so, biber i šećer.

Recepti se menjaju svake nedelje, tako da sa svakom dostavom učite da kuvate zanimljiva jela sa sezonskim i zdravim namirnicama. Naša jela su interesantna i jednostavna za pripremu , obroci izbalansirani i raznovrsni. Nema bacanja hrane jer šaljemo samo ono što je potrebno za svaki recept. Uz naše isplanirane obroke štedimo vreme utrošeno na pronalaženje i kupovinu namirnica, takođe štedimo vreme za planiranje obroka.


Easybox - O nama

DOSTAVLJAMO NAJKVALITETNIJE NAMIRNICE

U našoj kutiji očekuju Vas pažljivo odabrane i sveže namirnice spremne za pripremu ukusnih obroka. Naša direktna veza sa domaćim farmerima omogućava nam da našim korisnicima dostavljamo uvek najsvežije namirnice, sa minimalnim vremenom u tranzitu i boljeg kvaliteta nego u lokalnim supermarketima. Namirnice za pripremu obroka su pažljivo odabrane, pri čemu se vodi računa o svežini namirnica, poreklu i kvalitetu. Dajemo prednost sezonskim namirnicama koje nabavljamo sa farmi iz okruženja i time obezbeđujemo da namernice uvek budu sveže. Vodimo računa o poreklu namirnica time što biramo proizvođače koji imaju visoke standarde kvaliteta svojih proizvoda.

Ishrana nam je veoma važna, jer vi ste ono što jedete!

Svake nedelje, naš tim kuvara u konsultaciji sa nutricionistima, planira i kreira ukusne recepte, vodeći računa o svim aspektima Vaše ishrane. Naši obroci su veoma interesantni , a opet laki za pripremu. Budite sigurni da će Vaša ishrana biti izbalansirana.


Easybox - O nama
Easybox - O nama

OTKRIJTE PRAVU RADOST KUVANJA

Unesite raznovrsnost u Vašu kuhinju! Kuvanje je veliko iskustvo i zadovoljstvo: inspirativno, kreativno i zabavno. To je ostavština za zdravlje Vaše dece, da ih uči radosti hrane i vrednosti domaće kuhinje. Hrana donosi arome i kulture iz dalekih zemalja direktno u Vaš dom!

Sa svakom novom dostavom svežih namirnica, inspirišemo Vas da učite nove kulinarske veštine , Vaši obroci su izbalansirani i raznovrsni, a kuvanje postaje pravo uživanje a ne obaveza.

Kuvanje opušta i relaksira, takođe je najbolji i najlakši način da ostanete zdravi. Podelite sa Vašom porodicom i prijateljima ljubav prema kuvanju! Verujemo da zajedničko kuvanje stvara jače porodične veze, dobro je za društvo i promoviše zdrav način ishrane. Želimo da stvorimo kulinarska iskustva koja su zabavna za celu porodicu i koja će se preneti na nove generacije.

Naše poslovanje predstavlja više od dostave namirnica na adresu. Brzi i jednostavni recepti, bez upotrebe komplikovanih tehnika i bez nejasnih sastojaka, učiniće Vaše kuvanje zabavnim i jednostavnim. Naša misija jeste da Vam pomognemo da stvarate hranjive i ukusne obroke za celu porodicu.

Ugasi prozorX

Obaveštenje

Privremeni prekid rada

Poštovani kupci,

Zbog trenutne situacije, EasyBox neće raditi do daljeg.

Hvala na razumevanju.