PORODIČNI easybox paket

Sticker Recipe Image

PORODIČNI EASYBOX PAKET

Porodični paket smo kreirali tako da cela porodica bude zadovoljna.
Recepti su osmišljeni tako da ćete ih i Vi i Vaša deca obožavati. Sva jela su nutritivno izbalansirana i zadovoljiće sve potrebe za zdravim i ukusnim obrokom.
Nedeljni meniji uključuju meso, ribu, paste i vegetarijanske opcije, sa svim hranljivim sastojcima jasno navedenim, a izbor je uvek Vaš.
Obroci su prilagođeni za dve odrasle osobe i dvoje dece do tinejdžerskog uzrasta, ali svakako nećete pogrešiti ako poručite ovaj paket za Vašu tročlanu porodicu.

ODABERITE OPCIJE

KOLIKO RECEPATA ŽELITE DA PRIPREMATE?

DOSTAVA: BESPLATNA

CENA: 2.350,00 rsd

Najčešće postavljena pitanja

UKOLIKO IMATE DODATNIH PITANJA BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE U SVAKOM TRENUTNKU

Da li mogu da biram recepte?

Da! Svake nedelje menjamo ponudu recepata. Imate potpunu slobodu kada je u pitanju izbor recepata koje ćete da poručite, iako morate da ispoštujete minimalno propisani broj obroka za dostavu, koji zavisi od paketa koji ste poručili.

Koliko je potrebno vremena za pripremu jela?

Većina recepata iz naše ponude priprema se lako i brzo i uglavnom je potrebno oko 30 minuta za pripremu. Za pojedine, zahtevnije recepte, biće Vam potrebno oko 45 minuta.

Kako moja hrana ostaje sveža?

Namirnice koje zahtevaju specifično tretiranje prilikom transporta, odovojene su u kutiji i upakovane su u poseban materijal koji održava temperaturu, zajedno sa pakovanjima leda, tako da ne postoji bojazan da će se hrana pokvariti. Takođe, kutije se pakuju neposredno pre transporta.

Pogledajte česta pitanja
Ugasi prozorX

Obaveštenje

Privremeni prekid rada

Poštovani kupci,

Zbog trenutne situacije, EasyBox neće raditi do daljeg.

Hvala na razumevanju.