KAKO FUNKCIONIŠE

Saznajte više o tome kako funkcioniše Easybox

Easybox - Kako funkcioniše

Kreiramo zanimljive recepte

Svake nedelje, naš tim kuvara za Vas stvara interesantne recepte, koji su jednostavni za pripremu. U okviru paketa koje nudimo, imate potpunu slobodu da odaberete recepte i napravite kombinaciju koja najviše zadovoljava Vaše potrebe. Budite sigurni da će Vaša ishrana biti raznovrsna i izbalansirana.

Easybox - Kako funkcioniše

Za vas obavljamo kupovinu

Nakon što ste odabrali paket, možete da se opustite i uživate, jer ćemo nabavku najkvalitetnijih i svežih namirnica obaviti umesto Vas. Uštedećete svoje vreme koje biste proveli u lutanju u supermarketu i čekanju u beskrajnim redovima na kasi.

Easybox - Kako funkcioniše
Easybox - Kako funkcioniše

Dostavljamo Vam EasyBox paket na adresu u vremenu koje odaberete

Sve potrebne sastojke za recepte dobijate u tačno odmerenim količinama. Ne morate da brinete zbog načina pakovanja i transporta, jer specijalni način pakovanja EasyBox kutije omogućava da namirnice zadrže potrebnu svežinu.

U Vašem EasyBox paketu dobijate:
- Kartice sa receptima sa preciznim instrukcijama koja se lako prate
- Sve potrebne sveže namirnice: voće, povrće, meso, mlečni proizvodi, svi potrebni začini.
- Meso i mlečni proizvodi su posebno sortirani i upakovani u specijalni izolacioni materijal koji osigurava da Vaše namirnice ostanu sveže i bezbedne za upotrebu.

Easybox - Kako funkcioniše

Pripremate savršene obroke u Vašem domu

Naše poslovanje predstavlja više od dostave namirnica na adresu. Brzi i jednostavni recepti, bez upotrebe komplikovanih tehnika pripreme obroka i bez nejasnih sastojaka, učiniće Vaše kuvanje zabavnim i jednostavnim. Naša misija jeste da Vam pomognemo da stvarate hranjive i ukusne obroke za celu porodicu.

Easybox - Kako funkcioniše

Naš korisnički servis je tu za Vas

Ukoliko imate pitanja ili komentare, uvek ćemo Vam rado pomoći. Pogledajte naša Česta pitanja, ili nam pošaljite mail.